Restylane

Bivirkninger

Restyalene® er den mest utprøvde og best dokumenterte hyaluronsyrefilleren på markedet og alvorlige komplikasjoner oppstår sjeldent.

Som ved all injisering i hud hvor hudbarrieren blir brutt er det en viss fare for infeksjon. Disse reaksjonene kan enten komme få dager etter behandling, eller etter en forsinkelse på 2-4 uker. Dersom symptomer på infeksjon (hevelse, rødme, ømhet, varme) oppstår, ta kontakt med din behandler med det samme, slik at de kan vurderes.

Omkring 1 av 2000 pasienter opplever å få lokale reaksjoner som antagelig skyldes hypersensitivitet.

Ca. 1 av 50 000 reagerer med kraftig immunrespons mot Restylane®. Dette krever aggressiv medisinsk behandling. Skulle du oppleve å bli skikkelig dårlig etter injeksjon, med feber, utslett, hovne lymfeknuter, kraftige magesmerter, er det viktig at du umiddelbart kontakter din behandler.

Skulle en oppleve synsforstyrrelser eller at huden skifter farge til hvit eller brun/svart, eller det oppstår røde eller blå marmoreringer i huden timer eller dager etter behandling er det viktig at en umiddelbart tar kontakt med behandler. Det kan da ha oppstått redusert blodtilførsel til øyet eller huden og det er behov for rask behandling.

Informasjon og timebestilling

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY