Restylane

Trygghet ved behandling

Hos Klinikk Trondheim er vi opptatt av trygghet. Pasienten skal være trygg og ivaretas på best mulig måte. Vi stiller store krav til våre behandlere.

Restylane® har en bred produktportefølje som inneholder produkter med ulike egenskaper. Derfor kan din behandler tilpasse behandlingen til din hud og dine ønsker. For å kartlegge hva som er dine behov og ønsker, gjennomgår en i forkant av behandlingen en nøye vurdering og det velges produkter som passer din hud. Både vurdering og behandling utføres av lege med lang erfaring med injeksjonsbehandlinger.

For å injisere Restylane® i Norge er det et krav at behandler har autorisasjon som lege eller sykepleier, og at klinikken er en godkjent Restylaneklinikk. I tillegg kreves det at behandler har oppnådd autorisasjon som Restylanebehandler via Galderma (leverandør av Restylane®). Behandleren skal alltid bære gyldig ID-kort. Da er du trygg på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn, og gir deg tilbud om original Restylane®. Dette sikrer kvalitet og trygghet på behandlingene. Hos Klinikk Trondheim er vi opptatt av resultatene av behandlingene ikke skal se kunstige, men naturlige, ut.

Effekt og trygghet ved bruk av Restylane ® er godt dokumentert gjennom studier og Restylane® regnes for ”The Gold Standard” innen hyaluronsyrefillere.

Vi gjør oppmerksom på at det er 20 års aldergrense for behandling med Restylane® hos oss.

Sjekkliste for autoriserte Restylanebehandlere i Norge:

1. Behandleren skal under konsultasjon og behandling ALLTID bære et synlig og gyldig ID-kort fra Restylane®. Kortet er personlig og innehar blant annet navn, bilde og kompetansenivå på behandler. På denne måten er du trygg på at behandleren har relevant medisinsk bakgrunn, og at det brukes original Restylane® til behandling. For å oppnå autorisasjon i Galdermas autorisasjonssystem kreves det at behandleren har fått grundig opplæring av Galderma, og er oppdatert på de nyeste behandlingsteknikkene. Kortet fornyes hvert år. Er ikke kortet synlig, spør etter ID-kort. Ikke la deg lure av useriøse aktører.

2. Klinikken skal ha et synlig Certified Restylane Clinic-logo på sin hjemmeside. Klinikk Trondheim er Sertifisert Restylaneklinikk.

3. Klinikken skal finnes under ”Finn klinikk” på Galdermas hjemmesider.

Hvorfor autorisasjon?
Autorisasjonsordningen ble innført av Galderma i 2009. Årsaken var en økning av villedende markedsføring av varemerket Restylane® fra klinikker/ behandlere, som i virkeligheten benyttet billigere og udokumenterte kopiprodukter til behandling.

Et økende antall kundehenvendelser knyttet til feilbehandlinger og komplikasjoner i etterkant av behandlinger hos useriøse klinikker/behandlere, medførte at Galderma besluttet å innføre et svært synlig kvalitetsbevis som kundene både kunne se og spørre etter. Autorisasjonsbeviset er et synlig kvalitetsbevis på behandlerens kompetanse og erfaring.

Informasjon og timebestilling

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY