Kosmetisk

Toril Strøm Tingstad er lege, utdannet ved Aarhus Universitet, Danmark. Hun har jobbet med hud og estetisk medisin på heltid, siden 2013.

Ved Klinikk Trondheim jobber Tingstad i tett samarbeid med plastikkirurg Ola Evjen.

Tingstad har i flere år vært medisinsk ansvarlig lege hos et av landets ledende private helseforetak. Arbeidet har blant annet inkludert deltagelse i sentralt kvalitetsutvalg som er sykehusenes overordnede rådgivende utvalg innen pasientsikkerhet, kvalitets‐ og forbedringsarbeid.

Tingstad behandler medisinske hudlidelser, veileder pasienter i hudhelse og utfører estetiske behandlinger med injeksjoner, medisinske peelinger og PRP. Tingstad behandler også enkelte smertetilstander (hodepine, kjevespenninger) og hyperhidrose.

Tingstad er autorisert på spesialistnivå gjennom Galdermas autorisasjonsprogram for injeksjonsbehandlinger. Hun har fordypning i ansiktsanatomi og har gjennomført «Advanced Anatomy Training» i regi av Galderma. Hun har også gjennomført kurs i «Continuing medical education in Aesthetic Dermatology» ved Charité – Universitätsmedizin i Berlin.

Tingstad er kurset innen laserbehandlinger, strålevern og sikkerhet, microneedeling og bruk av ulike cosmoceuticals. Hun er opplært i PRP-behandling i London hos Dr. Sister, en autoritet og pioner innen PRP-behandling.

Tingstad har i flere år også jobbet for Galderma på nasjonalt nivå, hvor hun underviser kirurger, leger, tannleger og sykepleiere, i teori og injeksjonsteknikk.

Tingstad er opptatt av sunn hud og at behandlingene som utføres skal være effektive og trygge for pasienten. Hun er også opptatt av at resultatet av de estetiske behandlingene skal være naturlige.