Brystforstørrelse med eget fett, fettransplantasjon hos Klinikk Trondheim, plastisk kirurgi
 • Brystforstørring med eget fett
 • Før operasjon
 • Under operasjon
 • Etter operasjon
 • Komplikasjoner
 • Ofte stilte spørsmål
 • Brystforstørring med eget fett priser
 • På klinikken: 4-5 timer

  Behandlingstid: 3 timer

  Tilbake på jobb: 1-2 uker

  Kan trene igjen: 4-6 uker

  Brystforstørring med eget fett

  Brystforstørrelse med eget fett går ut på at man henter fett fra ett område, for eksempel fra mage, rundt midjen eller lår, og flytter det til brystene. I mange år har brystforstørring ved hjelp av brystimplantater vært den vanligste kosmetiske operasjonen. Men, de siste årene har teknikkene for brystforstørring med eget fett blitt betraktelig bedre og gir nå et mye mer forutsigbart resultat enn før.

  Brystforstørrelse med eget fett i Trondheim

  På vår klinikk i Trondheim kan vi nå tilby brystforstørrelse med eget fett, helt uten bruk av fremmedlegemer som implantater. Dagens metoder gir kun en moderat økning i størrelse, og er godt egnet for de som vil har et mer naturlig, normalt utseende og mer fylde i brystene.

  Skreddersydd behandling

  Det fine med brystforstørrelse med eget fett er at man kan endre formen på brystet og tilpasse hvor det er man ønsker volum. Sideforskjeller kan da korrigeres, også forskjeller som har oppstått etter tidligere operasjoner – med eller uten implantater. Operasjonen kan også kombineres med brystimplantater. Dette kalles en hybrid operasjon.

  Vurderer du brystforstørrelse med eget fett?

  På vår klinikk i Trondheim gjennomfører alltid en konsultasjonstime før vi setter opp tid til operasjon. Under denne konsultasjonen ser vi om du er egnet til å gjennomføre en brystforstørrelse med eget fett, og hvilke resultater du kan forvente fra operasjonen. Det er viktig at du tenker nøye gjennom om dette er noe du virkelig vil, og at det er en operasjon du kun gjør for deg selv. Din helse og dine behov kommer alltid først hos oss.

  Dr. Ola Evjen har lang erfaring med operasjoner innen plastisk og kosmetisk kirurgi, og er en svært anerkjent kirurg innen yrket. Som pasient på Klinikk Trondheim skal du føle deg ivaretatt både før, under og etter en operasjon. Du må gjerne ta kontakt med oss dersom du har spørsmål rundt brystforstørring med eget fett, eller om du ønsker en konsultasjonstime.

  På klinikken: 4-5 timer

  Behandlingstid: 3 timer

  Tilbake på jobb: 1-2 uker

  Kan trene igjen: 4-6 uker

  Informasjon og timebestilling

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY