Plastisk kirurgi

Plastisk kirurgi, bestående av rekonstruktiv kirurgi og kosmetisk /estetisk kirurgi, er en egen kirurgisk spesialitet. Formålet med gjennomførelse av kosmetiske inngrep, er å oppnå et kosmetisk og estetisk fordelaktig resultat for pasienten. Her til lands ble plastikkirurgi etablert som eget spesialfelt i 1947.

Jeg ønsker å bli kontaktet om uforpliktende konsultasjon

Økt livskvalitet etter plastisk kirurgi

Målet med plastikkirurgiske inngrep, er bl.a. å skape et godt kosmetisk resultat. Grunnen til at folk velger å la seg operere, er som regel at de har fysiske plager, komplekser eller ting som plager dem såpass mye at det går ut over selvfølelsen og livsgleden.  I slike tilfeller kan et plastikkirurgisk inngrep være riktig løsning.

Inn under begrepet plastisk kirurgi, faller en rekke ulike inngrep. Fellesnevneren er at formålet med inngrepene er oppnåelse av et godt funksjonelt og kosmetisk resultat. Blant de plastikkirurgiske inngrepene vi utfører, er:

Ansiktsløft ArrkorreksjonBrystforstørringBrystløftBrystreduksjon – GynekomastiBukplastikkFettsugingLårplastikkArmplastikkHyperhidrosisØreplastikkØyelokkLeppeløftFettransplantasjonBrystforstørring med eget fettNanofett transplantasjon

Strenge krav til plastiske kirurger

Plastisk kirurgi er en ren kirurgisk spesialitet og det stilles strenge krav til den kirurgiske utførelsen av faget. Plastikkirurgen anvender mange avanserte kirurgiske teknikker og nøyaktig kjennskap til hud-muskel-skjelett systemets anatomi og blodforsyning er en forutsetning for utførelse av faget. Det er kun godkjente spesialister i plastisk kirurgi som har tillatelse til å gjennomføre denne type inngrep.

Hos oss i Klinikk Trondheim er faglig dyktighet og kontinuerlig kunnskapsutvikling viktig. Våre plastiske kirurger har lang erfaring innen faget. Til sammen har våre kirurger utført flere tusen vellykkede operasjoner, og bidratt til å gjøre menneskers selvfølelse og liv litt bedre.

Du er i gode hender hos Klinikk Trondheim

Foruten et ufravikelig fokus på kvalitet og trygghet, er vi opptatte av at prosessen skal oppleves så trygg og god som mulig for deg som pasient. Hos oss får du god oppfølging fra du vurderer inngrep, til lenge etter at inngrepet er utført. Enten du vurderer å la deg operere eller har bestemt deg, er Klinikk Trondheim et trygt og godt valg.

Les mer om de ulike plastikkirurgiske behandlingene vi tilbyr ved å klikke deg videre i menyen nedenfor. Kontakt oss dersom du har spørsmål, og bestill gjerne en uforpliktende konsultasjon – under konsultasjonen får du informasjon om inngrepet du vurderer, samt svar på alle spørsmål du måtte ha.