Fettsuging

Fettsuging er en operasjon for fjerning av lokaliserte fettansamlinger. Moderne fettsuging kalles av noen Liposkulptur, og er den vanligste plastikkirurgiske operasjonen.

Hos Klinikk Trondheim møter du erfarne plastikkirurger som utfører fettsuging av både mage, hake, lår, bryst og andre problemområder. Våre kirurger jobber manuelt med tynne sugekanyler. En metode som av erfaring gir et mye jevnere resultat.

WAL- Water-Jet-Assisted Liposuction

Vann-jet assistert fettsuging er det siste innen moderne fettsugings-teknologi. Den er mer skånsom mot vevet ved hjelp av en to-kanyler-i-en teknologi som gjør spray og suging samtidig. Dette gir mindre hevelse, raskere resultat, mindre smerter, mindre arrvev og raskere rekonvalesens tid. Vi er glad for at Klinikk Trondheim nå kan tilby fettsuging med denne metoden med Body-Jet WAL teknologi.

Fettsuging – ved fjerning av lokaliserte fettansamlinger

Fettsuging er ingen slankemetode, men er egnet til fjerning av lokaliserte fettansamlinger som er vanskelig å slanke bort, av arvelige eller hormonelle forhold. De vanligste områdene for fettsuging er utsiden av øvre lår, innside lår og kne, mage, hofter, dobbelthake og bryster hos menn.

Fettsuging og løs hud

Fettsuging gjøres gjennom 3-­4 mm store hull i huden og gir normalt veldig små arr. Metoden vil ikke stramme opp huden. Vanligvis vil huden stramme seg like bra, eller like dårlig, som når fettvevet blir fjernet ved slanking. Ved mye løs hud, for eksempel etter svangerskap eller stort vekttap, vil kun fettsuging vanligvis ikke bli bra. I slike tilfeller må det fjernes hud samtidig. Se egen informasjon om bukplastikk, armplastikk, ansiktsløft.

Fettsuging fjerner kun underhudsfett, som betyr det fettet som ligger mellom huden og underliggende muskulatur. Fettvev som ligger dypere, for eksempel inne i bukhulen kan ikke behandles med fettsuging.

Har du spørsmål vedrørende fettsuging, eller ønsker du en profesjonell vurdering av hvilke resultater du kan forvente? Ta kontakt med oss, eller bestill en uforpliktende konsultasjonstime.

På klinikken: 3-4 timer

Behandlingstid: 2 timer

Tilbake på jobb: 1 uke

Kan trene igjen: 3-4 uker

Informasjon og timebestilling

  • DD slash MM slash YYYY