Fettsuging

Fettsuging av hake

For noen står den såkalte «dobbelthaken» i veien for en markert profil. Dersom dette er noe du plages med, kan fettsuging være et alternativ.

Det er ikke uvanlig at fett samler seg i hakeregionen. Det behøver ikke være hverken et problem eller sjenerende. Men dersom du ønsker å stramme opp under haken, og ikke oppnår ønsket resultat på annen måte, tilbyr vi to ulike metoder.

Bli kvitt hakefett med klassisk fettsuging eller ved hjelp av Belkyra

Når det kommer til fjerning av overflødig fett på haken, tilbyr vi to ulike behandlingsmetoder:

  • Belkyra er et alternativ for den klassiske dobbelthaken. Dette er ikke en operasjon, men en injeksjon. Her sprøyter vi inn et stoff som ganske enkelt bryter ned underhudsfettet. Dette gjentas som oftest tre ganger. Les mer om Belkyra.
  • Klassisk fettsuging, også kalt liposkulptur, som er en operasjon for fjerning av lokale fettansamlinger.

Hvorvidt Belkyra eller tradisjonell fettsuging vil gi det beste resultatet for deg, finner vi ut av sammen. Konsultasjonen er helt uforpliktende – og er en fin anledning til å spørre om alt du lurer på.

Fettsuge hake som godt voksen

Tyngdekraften er det ingen som slipper unna. Etter hvert som du blir eldre, vil du kanskje oppleve at slapp hud under haken er vel så sjenerende som overflødig fett. Er du over en viss alder, tilbyr vi derfor halsløft – og ansiktsløft, dersom du ønsker det – i kombinasjon med fettsugingen.

Trygghet hele veien

Det er helt avgjørende for oss at du føler deg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Det er selvsagt også viktig at du blir fornøyd med resultatet. For å sikre begge deler starter vi med en forventningsavklaring, hvor du får forespeilet et realistisk resultat. Du får også tett oppfølging i tiden etter operasjonen.

Lurer du på noe, er vi tilgjengelige på døgnvakt 24/7. Vi har også en egen avtale med St. Olavs Hospital – og sender deg direkte dit dersom det skulle være nødvendig.

Tiden etter fettsuging av hake

Etter operasjonen får du et kompresjonsbind du skal bruke under haken. Dette reduserer sannsynligheten for løs overskuddshud. Etter tre måneder gjennomfører vi en evaluering sammen med deg, både for å følge opp at resultatet blir som ønsket – og at du er fornøyd.

I tiden etter operasjonen bør du holde deg i ro, og vi anbefaler at du venter 2–3 uker før du tar til med fysisk aktivitet.

Lurer du på om Belkyra eller fettsuging av hake eller kan være noe for deg? Ta kontakt for en konsultasjon.

På klinikken: 3-4 timer

Behandlingstid: 2 timer

Tilbake på jobb: 1 uke

Kan trene igjen: 3-4 uker

Informasjon og timebestilling

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY