Pasienthistorier

Gode råd, forståelse og respekt

Gjennomførte brystforstørrelse ved Klinikk Trondheim hos Dr. Evjen. Evjen var i forkant både betryggende, lyttende og støttende, men informerte samtidig om risikoer og eventuelle komplikasjoner. Gjennom hele prosessen ble jeg behandlet med respekt fra alle ved Klinikk Tronheim, og min frykt for å virke "dum" som ønsket å utføre en slik operasjon ble umiddelbart lagt til side. Kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet, og er veldig glad for alle gode råd og kunnskap Dr. Evjen kom med, slik at vi sammen ble enige om hva som passet best for meg og min kropp.

Tillit fra første møte

Fikk utført full bukplastikk med sammensying av magemuskler og fettsuging av mage og flanker for ett år siden. Hadde tenkt på å ta en slik operasjon i mange år, etter at magen ble ødelagt etter svangerskap med baby på 5 kg. Fikk tillit til Dr. Evjen fra første møte. Han kan faget sitt, og legger ekstra flid i arbeidet. Operasjonsteamet består av erfarne og varme mennesker. Følte meg godt ivaretatt under oppholdet, og fikk raskt svar hvis jeg lurte på noe i dagene etter operasjonen. Hadde ingen komplikasjoner og resultatet kunne ikke blitt bedre. Anbefaler Klinikk Trondheim på det varmeste.

Pene og innbydende lokaler

Fikk utført fettsuging av hele ryggen, og er veldig fornøyd ned resultatet. De er veldig imøtekommende og man føler seg i gode hender. Fikk god info før, og etter operasjon. Kan trygt anbefale Ola Evjen, skuffer ikke😊

er sååå fornøyd

Hei! Har hatt flere behandlinger på Klinikk Trondheim og er sååå fornøyd med mottakelsen, informasjonen i forkant, operasjonsdagen, oppfølgingen i tiden etter operasjonen og ikke minst resultatet. Alle ansatte tar imot deg med et smil og er profesjonell. Resultatet har vært helt fantastisk, er sååå fornøyd. Har fått tilbake selvtillit og har virkelig blitt lykkelig. Så tuuusen takk til Ola og resten av teamet ♥️

VELDIG fornøyd

Fått lagt inn brystimplantater og fått fjærnet to føflekker i ansiktet, og er VELDIG fornøyd med begge deler! Utrolig flink kirurg og sykepleiere, følte meg helt trygg og veldig godt ivaretatt helt fra første konsultasjon. Fantastisk godt fornøyd med hele opplevelsen og kan virkelig anbefale Klinikk Trondheim på det aller sterkeste, fleksible og meget profesjonelle! Takk!

Kjæmpefornøyd

Kjæmpefornøyd med valg av klinikk og ikke minst resultat. Fikk utført ansiktsløft og operasjon av tunge øyelokk, anbefaler Ola Evjen og hans medarbeidere.

Det aller beste valget

Fikk gjennomført en mage lipo av dyktige Dr. Ola Evjen som har utførte et nydelig arbeid. Det ble akkurat som jeg forespeilet meg. Følt meg enormt godt ivaretatt gjennom hele prosessen av teamet til Ola. Alle mine spørsmål i forkant operasjonen ble besvart med engang og jeg har følt meg veldig trygg hele veien. De gjør også alt de kan for å tilpasse operasjonen til din timeplan med gode råd og tips til helbredelsen i etterkant. Vil absolutt anbefale Klinikk Trondheim!

TUSEN TAKK

Jeg ønsker å si TUSEN TAKK til dere for fantastisk service!! Jeg kunne ikke vært mere fornøyd enn det jeg er!! Dere er alltid tilgjengelige, ringer tilbake og følger opp. Resultatet er 100 % bra i tillegg. Dette betyr SÅ mye for meg.

Svært fornøyd

Svært fornøyd med informasjon i forkant av operasjon, oppfølging på operasjonsdagen samt i etterkant. Jeg følte meg godt ivaretatt av teamet hos Klinikk Trondheim. En god totalopplevelse. Klinikk Trondheim anbefales på det sterkeste, og jeg vil også benytte klinikken i framtiden.

Beste klinikken i Trondheim!

Definitivt den beste klinikken i Trondheim! Det er god kvalitet i alle ledd og fantastiske resultater. Anbefaler Klinikk Trondheim på det varmeste. Tusen takk for gode resultater, omsorg og topp service!��

Kjempefornøyd!!

Fikk gjort fettsuging av mage, innside lår og knær for ca. 5 mnd siden og kunne ikke vært mer fornøyd med behandlingen jeg har fått! Dr. Evjen kom med gode anbefalinger på konsultasjonen og jeg følte med en gang at han kan faget sitt, i tillegg til at han er svært imøtekommende, trygg og hyggelig. Dette gjelder også samtlige av de andre ansatte på klinikken. Jeg følte meg så velkommen og ivaretatt gjennom hele forløpet. I tillegg holder de til i fine og innbydende lokaler sentralt i Trondheim. Jeg vil på det varmeste anbefale denne klinikken!

Kjempefornøyd

Gjennomførte full bukplastikk august 2017, er kjempefornøyd med hele prosessen. Evjen samt alle ansatte på Klinikk Trondheim fikk meg til å føle meg ivaretatt og trygg.