Pasienthistorier

Pene og innbydende lokaler

Fikk utført fettsuging av hele ryggen , og er veldig fornøyd ned resultatet. De er veldig imøtekommende og man føler seg i gode hender. Fikk god info før, og etter operasjon. Kan trygt anbefale Ola Evjen, skuffer ikke😊

er sååå fornøyd

Hei! Har hatt flere behandlinger på Klinikk Trondheim og er sååå fornøyd med mottakelsen, informasjonen i forkant, operasjonsdagen, oppfølgingen i tiden etter operasjonen og ikke minst resultatet. Alle ansatte tar imot deg med et smil og er profesjonell. Resultatet har vært helt fantastisk, er sååå fornøyd. Har fått tilbake selvtillit og har virkelig blitt lykkelig. Så tuuusen takk til Ola og resten av teamet ♥️

VELDIG fornøyd

Fått lagt inn brystimplantater og fått fjærnet to føflekker i ansiktet, og er VELDIG fornøyd med begge deler! Utrolig flink kirurg og sykepleiere, følte meg helt trygg og veldig godt ivaretatt helt fra første konsultasjon. Fantastisk godt fornøyd med hele opplevelsen og kan virkelig anbefale Klinikk Trondheim på det aller sterkeste, fleksible og meget profesjonelle! Takk!

Kjæmpefornøyd

Kjæmpefornøyd med valg av klinikk og ikke minst resultat. Fikk utført ansiktsløft og operasjon av tunge øyelokk, anbefaler Ola Evjen og hans medarbeidere.

Det aller beste valget

Fikk gjennomført en mage lipo av dyktige Dr. Ola Evjen som har utførte et nydelig arbeid. Det ble akkurat som jeg forespeilet meg. Følt meg enormt godt ivaretatt gjennom hele prosessen av teamet til Ola. Alle mine spørsmål i forkant operasjonen ble besvart med engang og jeg har følt meg veldig trygg hele veien. De gjør også alt de kan for å tilpasse operasjonen til din timeplan med gode råd og tips til helbredelsen i etterkant. Vil absolutt anbefale Klinikk Trondheim!

TUSEN TAKK

Jeg ønsker å si TUSEN TAKK til dere for fantastisk service!! Jeg kunne ikke vært mere fornøyd enn det jeg er!! Dere er alltid tilgjengelige, ringer tilbake og følger opp. Resultatet er 100 % bra i tillegg. Dette betyr SÅ mye for meg.

Svært fornøyd

Svært fornøyd med informasjon i forkant av operasjon, oppfølging på operasjonsdagen samt i etterkant. Jeg følte meg godt ivaretatt av teamet hos Klinikk Trondheim. En god totalopplevelse. Klinikk Trondheim anbefales på det sterkeste, og jeg vil også benytte klinikken i framtiden.

Beste klinikken i Trondheim!

Definitivt den beste klinikken i Trondheim! Det er god kvalitet i alle ledd og fantastiske resultater. Anbefaler Klinikk Trondheim på det varmeste. Tusen takk for gode resultater, omsorg og topp service!��

Kjempefornøyd!!

Fikk gjort fettsuging av mage, innside lår og knær for ca. 5 mnd siden og kunne ikke vært mer fornøyd med behandlingen jeg har fått! Dr. Evjen kom med gode anbefalinger på konsultasjonen og jeg følte med en gang at han kan faget sitt, i tillegg til at han er svært imøtekommende, trygg og hyggelig. Dette gjelder også samtlige av de andre ansatte på klinikken. Jeg følte meg så velkommen og ivaretatt gjennom hele forløpet. I tillegg holder de til i fine og innbydende lokaler sentralt i Trondheim. Jeg vil på det varmeste anbefale denne klinikken!

Kjempefornøyd

Gjennomførte full bukplastikk august 2017, er kjempefornøyd med hele prosessen. Evjen samt alle ansatte på Klinikk Trondheim fikk meg til å føle meg ivaretatt og trygg.

Trygg fra første sekund

Følte meg trygg fra første sekund. Veldig fine lokale og fantastiske medarbeidere :) Meget fornøyd med  resultat. Veldig glad jeg valgte dere :)

Svært(!) fornøyd med resultatet

Jeg har utført konsultasjon og operasjon, og jeg er svært (!) fornøyd med resultatet. Ikke bare resultatet, men også tilgjengelighet og service jeg har opplevd på Klinikk Trondheim. Profesjonelt og jordnært. Svært blide og imøtekommende personale - fra start til slutt.   Jeg har anbefalt Klinikk Trondheim til mine venner allerede, og kommer garantert til å fortsette med det.   Jeg merker at dere er kunnskapsrike og har lang erfaring både med kundekontakten og ikke minst gjennomføringen av operasjonen.   Veldig veldig fornøyd med dere i helhet?