Pasienthistorier

Anbefales varmt!

Fikk utført et brystløft hos Dr. Ola Evjen i januar 2024 etter først å ha vært på konsultasjon hos to andre klinikker i Trondheim. Kjempefin konsultasjon hos Dr. Ola hvor jeg opplevde at han tok seg god tid til meg og var opptatt av at jeg skulle være komfortabel. Trygg og rolig kirurg som er veldig fin å snakke med, får ikke følelsen av "samlebånd" eller at han prøver å selge deg noe. Operasjonsdagen kunne ikke ha gått bedre, og jeg kjente meg så godt ivaretatt hele dagen av Audhild, Dr. Ola og anestesipersonalet jeg møtte den dagen. Både før og etter operasjonen har det vært raskt og enkelt å komme i kontakt med klinikken - og jeg opplever ikke at de syns det er "masete". Det er en stund til jeg får se mitt endelige resultat, men gledestårene trillet da jeg fikk se brystene for første gang etter en liten uke. Jeg kan varmt anbefale Klinikk Trondheim og Dr. Ola Evjen!

Meget bra!

Jeg er svært glad for at vi har en slik topp klinikk i Trondheim! Dr.Evjen og hans team er svært kunnskapsrike og ytterst profesjonelle. Jeg er mer enn fornøyd etter å ha benyttet klinikken og det er også flere bekjente av meg. Jeg kan anbefale denne klinikken på det varmeste.

Fantastiske resultater

Jeg vil gi Klinikk Trondheim og plastisk kirurg Ola Evjen og hans team topp karakter for de to plastiske operasjonene han har utført på meg! Veldig takknemlig pasient :-)

Kjempe fornøyd!

Angrer ikke et sekund på at jeg valgte å ta brystforstørrelse utført av Evjen. Resultatet er utrolig pent. Jeg stolte på at han visste hva som kom til å bli best, og det gjorde han. Utrolig flink til å sy. Kundeservicen var like bra, følte meg sett og hørt fra start til slutt. Alle jeg møtte på under denne opplevelsen har vært blid og virkelig glad i jobben sin. Følte meg trygg, selv midt i pandemien og måtte gjennomføre uten å kunne ha med en støtteperson. ANBEFALES!!!

Svært god totalopplevelse

Har gjennomført flere lipødemoperasjoner hos Ola Evjen og hans team ved Klinikk Trondheim. Førsteinntrykket av lokalitetene og møte med Audhild Evjen var veldig positivt. Så, etter første konsultasjon hos dr. Evjen , hvor han presist og greit forklarte hvordan et behandlingsforløp ville foregå, var jeg overbevist om at dette var riktig plass for meg. Jeg fikk rask tillit og tro på at han ville gjøre en god jobb. Resten av teamet skal også, hver og en, ha ros for at jeg sitter igjen med en svært god totalopplevelse. Ivaretakelsen etter hver operasjon gjorde at alt bare kjennes trygt og godt. Jeg er godt fornøyd med oppfølgingen i etterkant og resultatet etter operasjonene har også blitt veldig bra. Anbefaler gjerne Klinikk Trondheim til andre.

Møtt med profesjonalitet og vennlighet

Jeg fikk utført lipo hake og øvre øyelokksplastikk i desember 2020. Fra begynnelse til slutt ble jeg møtt med profesjonalitet og vennlighet. Jeg var relativt urolig på forhånd, men følte meg trygg med det samme jeg gikk inn døra. Lokalene er eksklusive, store og luftige. Man føler seg hele veien sett og ivaretatt. Helt siden barndommen har dobbelthaka vært et stort kompleks for meg, da den ikke har stått i forhold til resten av ansiktet. Operasjonen gikk smertefritt, tiden etterpå forløp også uten smerter, og det eneste jeg angrer på er at jeg ikke gjorde dette tidligere. Jeg ble utrolig fornøyd med resultatet! Nå har jeg håret både i fletter og oppsatt, og har ikke lenger følelsen av at fokuset er på dobbelthaka mi, for den finnes ikke mer. For en lettelse! Øynene ble også så fine, og ga meg et mye mer våkent uttrykk, noe jeg har savnet. Så jeg er svært fornøyd og takknemlig. Jeg anbefaler Klinikk Trondheim på det sterkeste.

Gode råd, forståelse og respekt

Gjennomførte brystforstørrelse ved Klinikk Trondheim hos Dr. Evjen. Evjen var i forkant både betryggende, lyttende og støttende, men informerte samtidig om risikoer og eventuelle komplikasjoner. Gjennom hele prosessen ble jeg behandlet med respekt fra alle ved Klinikk Tronheim, og min frykt for å virke "dum" som ønsket å utføre en slik operasjon ble umiddelbart lagt til side. Kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet, og er veldig glad for alle gode råd og kunnskap Dr. Evjen kom med, slik at vi sammen ble enige om hva som passet best for meg og min kropp.

Tillit fra første møte

Fikk utført full bukplastikk med sammensying av magemuskler og fettsuging av mage og flanker for ett år siden. Hadde tenkt på å ta en slik operasjon i mange år, etter at magen ble ødelagt etter svangerskap med baby på 5 kg. Fikk tillit til Dr. Evjen fra første møte. Han kan faget sitt, og legger ekstra flid i arbeidet. Operasjonsteamet består av erfarne og varme mennesker. Følte meg godt ivaretatt under oppholdet, og fikk raskt svar hvis jeg lurte på noe i dagene etter operasjonen. Hadde ingen komplikasjoner og resultatet kunne ikke blitt bedre. Anbefaler Klinikk Trondheim på det varmeste.

Pene og innbydende lokaler

Fikk utført fettsuging av hele ryggen, og er veldig fornøyd ned resultatet. De er veldig imøtekommende og man føler seg i gode hender. Fikk god info før, og etter operasjon. Kan trygt anbefale Ola Evjen, skuffer ikke?

er sååå fornøyd

Hei! Har hatt flere behandlinger på Klinikk Trondheim og er sååå fornøyd med mottakelsen, informasjonen i forkant, operasjonsdagen, oppfølgingen i tiden etter operasjonen og ikke minst resultatet. Alle ansatte tar imot deg med et smil og er profesjonell. Resultatet har vært helt fantastisk, er sååå fornøyd. Har fått tilbake selvtillit og har virkelig blitt lykkelig. Så tuuusen takk til Ola og resten av teamet ♥️

VELDIG fornøyd

Fått lagt inn brystimplantater og fått fjærnet to føflekker i ansiktet, og er VELDIG fornøyd med begge deler! Utrolig flink kirurg og sykepleiere, følte meg helt trygg og veldig godt ivaretatt helt fra første konsultasjon. Fantastisk godt fornøyd med hele opplevelsen og kan virkelig anbefale Klinikk Trondheim på det aller sterkeste, fleksible og meget profesjonelle! Takk!

Kjæmpefornøyd

Kjæmpefornøyd med valg av klinikk og ikke minst resultat. Fikk utført ansiktsløft og operasjon av tunge øyelokk, anbefaler Ola Evjen og hans medarbeidere.