Pasienthistorier

TUSEN TAKK

Jeg ønsker å si TUSEN TAKK til dere for fantastisk service!! Jeg kunne ikke vært mere fornøyd enn det jeg er!! Dere er alltid tilgjengelige, ringer tilbake og følger opp. Resultatet er 100 % bra i tillegg. Dette betyr SÅ mye for meg.

Svært fornøyd

Svært fornøyd med informasjon i forkant av operasjon, oppfølging på operasjonsdagen samt i etterkant. Jeg følte meg godt ivaretatt av teamet hos Klinikk Trondheim. En god totalopplevelse. Klinikk Trondheim anbefales på det sterkeste, og jeg vil også benytte klinikken i framtiden.

Beste klinikken i Trondheim!

Definitivt den beste klinikken i Trondheim! Det er god kvalitet i alle ledd og fantastiske resultater. Anbefaler Klinikk Trondheim på det varmeste. Tusen takk for gode resultater, omsorg og topp service!��

Kjempefornøyd!!

Fikk gjort fettsuging av mage, innside lår og knær for ca. 5 mnd siden og kunne ikke vært mer fornøyd med behandlingen jeg har fått! Dr. Evjen kom med gode anbefalinger på konsultasjonen og jeg følte med en gang at han kan faget sitt, i tillegg til at han er svært imøtekommende, trygg og hyggelig. Dette gjelder også samtlige av de andre ansatte på klinikken. Jeg følte meg så velkommen og ivaretatt gjennom hele forløpet. I tillegg holder de til i fine og innbydende lokaler sentralt i Trondheim. Jeg vil på det varmeste anbefale denne klinikken!

Kjempefornøyd

Gjennomførte full bukplastikk august 2017, er kjempefornøyd med hele prosessen. Evjen samt alle ansatte på Klinikk Trondheim fikk meg til å føle meg ivaretatt og trygg.

Trygg fra første sekund

Følte meg trygg fra første sekund. Veldig fine lokale og fantastiske medarbeidere :) Meget fornøyd med  resultat. Veldig glad jeg valgte dere :)

Svært(!) fornøyd med resultatet

Jeg har utført konsultasjon og operasjon, og jeg er svært (!) fornøyd med resultatet. Ikke bare resultatet, men også tilgjengelighet og service jeg har opplevd på Klinikk Trondheim. Profesjonelt og jordnært. Svært blide og imøtekommende personale - fra start til slutt.   Jeg har anbefalt Klinikk Trondheim til mine venner allerede, og kommer garantert til å fortsette med det.   Jeg merker at dere er kunnskapsrike og har lang erfaring både med kundekontakten og ikke minst gjennomføringen av operasjonen.   Veldig veldig fornøyd med dere i helhet😊

Bare positive tilbakemeldinger

Jeg har bare positive tilbakemeldinger. Har blitt tatt godt i mot av dere alle, hver eneste gang. Jeg har fått god informasjon, og har alltid fått anledning til å stille eventuelle spørsmål selv.   På operasjonsdagen ble jeg godt ivaretatt. Følte jeg kunne spørre om alt, og de hadde tid til meg.   Syns det kan nevnes at jeg også tidligere er blitt operert av Dr. Evjen. Også den gang fikk jeg fantastisk oppfølging etter operasjonen.   Jeg ønsker dere lykke til videre med klinikken. Og selvsagt har jeg anbefalt den videre til andre! Og kanskje kommer jeg tilbake, det er nok å ta av.....:)

Med hånden på hjertet

kan si med hånden på hjertet: -superhyggelig mottak, følte meg trygg og godt ivaretatt -seriøs og forståelsesfull kirurg, ikke pinlig et sekund(noe jeg var redd for)Proff OG hyggelig -nydelig anestesilege og sykepleiere!!! Stor klem til hele gjengen der inne :) - nå er jeg veldig fornøyd med resultatet. Tusen hjertelig takk, alle sammen! Klart jeg vil anbefale dere videre, jeg kommer gjerne tilbake selv også. Når det er nye saker som må justeres... Og dere kan sitere meg på alt. Veldig glad for at jeg valgte dere!

Trygg og fornøyd

Tok ansiktsløft til kirurg Evjen på Klinikk Trondheim. Bare positivt! Veldig fornøyd med operasjonen og resultatet. Profesjonell og hyggelige ansatte. Rene og pene lokaler. Aldri kø eller ventetid. Bedre enn forventet!

Trygg og erfaren kirurg

Dette er en trygg og erfaren kirurg. Han tar seg god tid, og man føler seg ivaretatt fra første stund. Jeg er veldig fornøyd med oppfølging både før og etter operasjonen, og ikke minst med resultatet av min operasjon. Klinikken han nå driver holder til i flotte lokaler, og helhetsinntrykket er av alle nevnte årsaker svært bra.

Meget fornøyd

Har utført liten bukplastikk og skal nå utføre brystreduksjon av Ola Evjen. Meget fornøyd med at legen er ærlig og opptatt av resultat fremfor å tjene penger. Forklarer nøye og tar seg god tid! Kan absolutt anbefales!