Fettsuging

Fettsuging av ryggen

Fettsuging av ryggen rettes ofte mot området under, mellom skulderbladene, og fra skulderbladene ut mot sidene. For mange kan dette området være vanskelig å nå gjennom slanking og trening. Hos kvinner kan fettansamling under BH stroppene oppleves plagsomt, men dette kan fint behandles med fettsuging.

Lurer du på hvilke muligheter som finnes? Bestill konsultasjon hos oss for en trygg og faglig vurdering.

Trygghet hele veien

Det er helt avgjørende for oss at du føler deg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Det er selvsagt også viktig at du blir fornøyd med resultatet. For å sikre begge deler starter vi med en forventningsavklaring, hvor du får forespeilet et realistisk resultat. Du får også tett oppfølging i tiden etter operasjonen.

Lurer du på noe, er vi tilgjengelige på døgnvakt 24/7. Vi har også en egen avtale med St. Olavs Hospital – og sender deg direkte dit dersom det skulle være nødvendig.

Tiden etter fettsuging av rygg

Ved behov får du et tilpasset kompresjonsplagg etter operasjonen. Å bruke kompresjonsplagg reduserer sannsynligheten for løs overskuddshud. Etter tre måneder gjennomfører vi en evaluering sammen med deg, både for å følge opp at resultatet blir som ønsket – og at du er fornøyd.

I tiden etter operasjonen bør du holde deg i ro. Vi anbefaler derfor å vente 3 til 4 uker med trening og fysisk aktivitet.

Ta kontakt for en konsultasjon, så finner vi ut om fettsuging av ryggen er noe for deg.

På klinikken: 3-4 timer

Behandlingstid: 2 timer

Tilbake på jobb: 1 uke

Kan trene igjen: 3-4 uker

Informasjon og timebestilling

  • DD slash MM slash YYYY