Fettsuging

Fettsuging av legger og ankler

Når noen oppsøker oss med et ønske om fettsuging av legger og/eller fettsuging av ankler, kan det være flere årsaker til dette. Noen synes beina føles tunge og lite bevegelige, andre sliter med dårlig blodsirkulasjon, mens enkelte ønsker å redusere fettmengden av rent kosmetiske årsaker. Hos noen kan lipødem være årsaken.

Uansett hva som er gjeldende i ditt tilfelle, vil vi gjerne finne ut om vi kan hjelpe deg. Hos Klinikk Trondheim er du i trygge hender! Her finnes både ekspertisen og erfaringen som trengs for å sikre et resultat du blir fornøyd med.

Viktig med individuell vurdering

Ved fettsuging av legger/ankler fjernes fettet permanent. Men fordi dette fettlaget er tynnere enn på resten av kroppen, er det begrenset hvor mye som kan fjernes. Det er viktig å avklare om det er fett eller mye muskulatur som utgjør volumet du ønsker å redusere.

Vi anbefaler deg å bestille en uforpliktende konsultasjon hos oss. Sammen kan vi vurdere din situasjon og finne en behandling som gir deg et best mulig resultat.

Trygghet hele veien

Det er helt avgjørende for oss at du føler deg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Det er selvsagt også viktig at du blir fornøyd med resultatet. For å sikre begge deler starter vi med en forventningsavklaring, hvor du får forespeilet et realistisk resultat. Du får også tett oppfølging i tiden etter operasjonen.

Lurer du på noe, er vi tilgjengelige på døgnvakt 24/7. Vi har også en egen avtale med St. Olavs Hospital – og sender deg direkte dit dersom det skulle være nødvendig.

Tiden etter fettsuging av legger/ankler

Ved fettsuging av legger og ankler er det ikke uvanlig at det oppstår hevelse i tiden etterpå. For å begrense risikoen for langvarig hevelse og en langsom tilhelingsprosess, unngår vi vanligvis å suge rundt hele tykkleggen.

Forbigående nedsatt følelse i det berørte området er normalt og oppleves gjerne uansett hvilken kroppsdel som gjennomgår fettsuging, men det kan oppleves spesielt ubehagelig på leggene og anklene.

Hos Klinikk Trondheim får du tilpasset kompresjonsplagg (støttestrømpe) som du må bruke i en periode etter fettsugingen. Å bevege seg jevnlig er anbefalt, for eksempel rolig gange, samt å sitte med beina høyt de første ukene etter inngrepet. Unngå å sitte for mye med beina hengende under deg.

Etter tre måneder gjennomfører vi en evaluering sammen med deg, både for å følge opp at resultatet blir som ønsket – og at du er fornøyd.

På klinikken: 3-4 timer

Behandlingstid: 2 timer

Tilbake på jobb: 1 uke

Kan trene igjen: 3-4 uker

Informasjon og timebestilling

  • DD slash MM slash YYYY