Fettsuging

Fettsuging av hofter

Både kvinner og menn kan ha ekstra hoftefett. Mange opplever at dette fettet er vanskelig å slanke bort, selv med trening og sunt kosthold. Om dette er noe du plages med kan fettsuging av hoftene være en løsning.

Flanker, hofter og ryggputer, også kalt dorsal rolls, egner seg godt for fettsuging. Metoden vil fjerne underhudsfettet permanent. I området rundt hoftene er hudoverskudd eller ujevnheter sjelden et problem.

Bestill en konsultasjon hos oss, så finner vi ut om dette er noe for nettopp deg.

Trygghet hele veien

Det er helt avgjørende for oss at du føler deg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Det er selvsagt også viktig at du blir fornøyd med resultatet. For å sikre begge deler starter vi med en forventningsavklaring, hvor du får forespeilet et realistisk resultat. Du får også tett oppfølging i tiden etter operasjonen.

Lurer du på noe, er vi tilgjengelige på døgnvakt 24/7. Vi har også en egen avtale med St. Olavs Hospital – og sender deg direkte dit dersom det skulle være nødvendig.

Tiden etter fettsuging av hofter

I etterkant av operasjonen får du et tilpasset kompresjonsplagg. Bruken av kompresjonsplagg er med på å redusere sannsynligheten for løs overskuddshud. Etter tre måneder gjennomfører vi en evaluering sammen med deg, både for å følge opp at resultatet blir som ønsket – og at du er fornøyd.

I tiden etter operasjonen bør du holde deg i ro. Vi anbefaler derfor å vente 3 til 4 uker med trening og fysisk aktivitet.

Lurer du på om fettsuging av hoftene er noe for deg? Ta kontakt for en konsultasjon.

På klinikken: 3-4 timer

Behandlingstid: 2 timer

Tilbake på jobb: 1 uke

Kan trene igjen: 3-4 uker

Informasjon og timebestilling

  • DD slash MM slash YYYY