Fettsuging

Fettsuging av knær

Hos Klinikk Trondheim tilbyr vi fettsuging av knær, et inngrep som ofte gir et godt kosmetisk resultat for personer som er kvalifisert for behandlingen.

Fettsuging av knær er en relativt ukomplisert prosess, men for å sikre et godt resultat er det viktig å ikke fjerne for mye. Fordi huden trekker seg sammen på egen hånd etter fettsuging av knær, er det sjeldent nødvendig å fjerne løs hud i området.

I kombinasjon med fettsuging av lår

Når det skal fjernes fett fra knærne, gjøres det fra innsiden. Det er på innsiden av knærne at det finnes fettansamlinger som påvirker fasongen.

Siden kneets utseende og funksjon ofte henger sammen med lårene, utføres fettsuging av knær som oftest i kombinasjon med fettsuging av lår.

Uforpliktende konsultasjon

For å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg på best mulige måte, anbefaler vi deg å bestille en uforpliktende konsultasjonstime. Da kan vi vurdere dine knær og i felleskap legge en plan som sikrer et resultat du blir fornøyd med. Du kan benytte skjemaet nedenfor for å bestille en time hos oss.

Trygghet hele veien

Det er helt avgjørende for oss at du føler deg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Det er selvsagt også viktig at du blir fornøyd med resultatet. For å sikre begge deler starter vi med en forventningsavklaring, hvor du får forespeilet et realistisk resultat. Du får også tett oppfølging i tiden etter operasjonen.

Lurer du på noe, er vi tilgjengelige på døgnvakt 24/7. Vi har også en egen avtale med St. Olavs Hospital – og sender deg direkte dit dersom det skulle være nødvendig.

Tiden etter fettsuging av knær

Hos Klinikk Trondheim får du tilpasset kompresjonsplagg som må brukes i en periode. Etter tre måneder gjennomfører vi en evaluering sammen med deg, både for å følge opp at resultatet blir som ønsket – og at du er fornøyd.

I tiden etter operasjonen bør du holde deg i ro, og vi anbefaler at du venter 3 til 4 uker før du tar til med fysisk aktivitet. Etter dette er det selvsagt viktig at forsøker å vedlikeholde resultatet gjennom en stabil vekt – uten for mye svingninger.

Lurer du på om fettsuging av knær kan være noe for deg? Ta kontakt for en konsultasjon.

På klinikken: 3-4 timer

Behandlingstid: 2 timer

Tilbake på jobb: 1 uke

Kan trene igjen: 3-4 uker

Informasjon og timebestilling

  • DD slash MM slash YYYY