Fettsuging

Fettsuging av armer

Mange områder på kroppen er egnet for fettsuging, og armene er intet unntak. Ofte oppnås det beste resultatet i kombinasjon med armplastikk – da fjernes både fett og overflødig hud.

Det er nemlig slik at huden på armene, til forskjell fra andre områder på kroppen, har en begrenset evne til å trekke seg sammen. Dette er også årsaken til at nettopp løs hud på overarmene er noe som mange opplever.

Klinikk Trondheim har ekspertise og erfaring med fettsuging av armer/korrigering av løs hud på overarmene. Bestill en uforpliktende konsultasjon (benytt skjemaet nedenfor), så finner vi sammen ut hvilken behandling som passer best for akkurat deg.

Trygghet hele veien

Det er helt avgjørende for oss at du føler deg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Det er selvsagt også viktig at du blir fornøyd med resultatet. For å sikre begge deler starter vi med en forventningsavklaring, hvor du får forespeilet et realistisk resultat. Du får også tett oppfølging i tiden etter operasjonen.

Lurer du på noe, er vi tilgjengelige på døgnvakt 24/7. Vi har også en egen avtale med St. Olavs Hospital – og sender deg direkte dit dersom det skulle være nødvendig.

Tiden etter fettsuging av armer

Etter operasjonen får du et tilpasset kompresjonsplagg. Dette reduserer sannsynligheten for løs overskuddshud. Etter tre måneder gjennomfører vi en evaluering sammen med deg, både for å følge opp at resultatet blir som ønsket – og at du er fornøyd.

I tiden etter operasjonen bør du holde deg i ro, og vi anbefaler at du venter 2–3 uker før du tar til med fysisk aktivitet.

Lurer du på om fettsuging i kombinasjon med armplastikk kan være noe for deg? Ta kontakt for en konsultasjon.

På klinikken: 3-4 timer

Behandlingstid: 2 timer

Tilbake på jobb: 1 uke

Kan trene igjen: 3-4 uker

Informasjon og timebestilling

  • DD slash MM slash YYYY