Produkter

MeLine®

Klinikk Trondheim fører hudpleieprodukter fra MeLine®, til behandling av alle former for hyperpigmenteringer. I MeLine-serien finnes produkter til klinikkbehandlinger og produkter til hjemmebruk.

MeLine® er den første og eneste serien som har spesialisert seg på behandling av alle typer utfordringer innen ujevn hudpigmentering. Seriens sortiment inkluderer produkter for ansikt og kropp, samtidig som de tar hensyn til både lyse og mørke hudtyper. MeLine® kan vise til meget gode resultater på:

  • Pigmentflekker
  • Post-inflammatorisk hyperpigmentering
  • Aldersflekker/Solare Lentigo

Serien reduserer synlig ujevn pigmentering med 90-95% innen 60-90 dager og resultatene er bevist gjennom kliniske studier.

MeLine® produktserie er utviklet i Spania av Innoaesthetics laboratorier. Takket være samlet innsats fra deres forskning- og utviklingsavdeling og medisinske avdeling, leverer de innovative og resultatorienterte produkter. Inngående kunnskap om ujevn pigmentering gjør at deres spesialister kan utvikle produkter som kan behandle disse spesifikke hud-utfordringene på en trygg og effektiv måte.

Informasjon og timebestilling

  • DD slash MM slash YYYY