Fraksjonert CO2 laser

Fraksjonert CO2 laser regnes som gullstandarden innen hudforbedring. Vår splitter nye eCO2 Plus™ laser er den kraftigste CO2-laseren som finnes på markedet og vi kan trygt si at Klinikk Trondheim tilbyr den mest effektive hudforbedrende laserbehandlingen. Laserbehandlinger utføres kun av lege og vår lege, Toril Strøm Tingstad har over 10 års erfaring med bruk av ulike typer lasere.
Laserstrålen avgir kraftig varme, som gir en kontrollert forbrenning i huden. Dette gir en umiddelbar kontraksjon av huden og stimulerer produksjonen av kollagen. Med fraksjonert laser deles laserstrålen opp i mikrostråler som lager små kanaler i huden. Det etterlates ubehandlet hud mellom kanalene. Dette sikrer raskere sårheling, tryggere behandling og redusert sjanse for bivirkninger.
CO2 laser er godt egnet til behandling av hele ansiktet og er den best egnede behandlingen til reduksjon av rynker rundt øynene og munnen, da den ikke tilfører volum. En kan også behandle hals, øvre bryst, hender og armer. Arrbehandling og fjerning av utvekster kan utføres på hele kroppen, hvor det er hud. En kan også utføre mildere behandling som gir en generell hudforbedring og økt glød. Antall behandlinger for å oppnå ønsket resultat varierer. Dette kommer an på indikasjonen og vi understreker at biologiske forhold påvirker resultatet. Ved behandling av dype rynker og arr må en regne med flere behandlinger for å oppnå ønsket resultat

Med laserbehandling kan en:

• Redusere rynker og linjer i ansikt, på hals og øvre bryst
• Øke hudspenst i ansikt, på hals og øvre bryst
• Øke hudspenst på øvre og nedre øyenlokk
• Redusere solskader i ansikt, på hals, øvre bryst, hender og underarmer
• Bedre hudstrukturen i ansikt, på hals, øvre bryst, hender og underarmer
• Oppnå jevnere farge på huden i ansikt, på hals, øvre bryst, hender og underarmer
• Redusere porer i ansiktet
• Fjerne syringomer, seboreiske keratoser, aktiniske keratoser, skin tags og milier
• Redusere arr i ansikt og på kropp (etter akne, skader, brannskader og kirurgi)
Vi understreker at laserbehandling ikke vil fjerne overskuddshud eller gjenskape volum og vi fjerner ikke føflekker med laser.

Vi minner om at forskrift om markedsføring av kosmetiske inngrep § 5 oppstiller et forbud mot bruk av før- og etterbilder av kosmetiske inngrep. Klinikk Trondheim etterlever selvfølgelig disse bestemmelsene og du vil derfor ikke finne før- og etterbilder på våre nettsider.

Informasjon og timebestilling

  • DD slash MM slash YYYY