DermaPen 4

Ofte stilte spørsmål

Hvor mange behandlinger anbefales?
(antall behandlinger er kun veiledende)

Foryngende: 3-6 behandlinger / 6-8 uker mellom hver behandling
Akne: 3-4 behandlinger / 2-4 uker mellom hver behandling
Arr: 4-6 behandlinger / 6-8 uker mellom hver behandling
Ujevn pigmentering: 4-6 behandlinger / 2-4 uker mellom hver behandling

Hvor lang tid tar det før jeg ser resultater?
Du vil se resultater allerede etter første behandling, men de langvarige og signifikante resultatene vil bli synlige etter 3-6 behandlinger. Din hudtilstand vil fortsette å forbedre seg de påfølgende 6-12 månedene etter siste behandling og effekten vil økes i kombinasjon med anbefalt daglig hudpleie.

Er behandlingen smertefull?
Behandlingen er forbundet med lite smerte, men dagsform, hudtilstand og smerteterskel er faktorer som påvirker den enkeltes opplevelse. DermaPen 4TM har en kraftig motor som bidrar til kortere behandlingstid. Selve mikronålbehandlingen av et ansikt kan ta under 10 minutter. Behandling av rynker og arr vil kreve dypere behandling og dermed noe mer ubehag. En kan da bedøve de ømmeste områdene med en bedøvende krem, i forkant av behandlingen.

Hvordan skal jeg behandle huden min før og etter behandling?
Effekten av dermapenbehandlingen vil kunne økes ved å kombinere behandlingene med tilpassede produkter til hjemmepleie. Din behandler vi veilede deg og anbefale deg produkter som passer din hud. Det er ingen krav til forbehandling av huden, men du skal pause aggressive produkter som inneholder feks. retinol, tretinoin og hydroquinon i 4 dager før behandling og til huden er tilhelet etter behandling. Etter behandling skal du bruke solfaktor 50 hver dag, i minst 4 uker, helst alltid.

Informasjon og timebestilling

  • DD slash MM slash YYYY