Dobbelthake

Dobbelthake / Belkyra

Reduksjon av dobbelthake. 

Synlig forbedring av hakeprofilen uten kirurgi.

Dobbelthake kan oppstå pga. genetikk, aldring eller vektøkning. Slanke mennesker kan også ha dobbelthake, og det kan være vanskelig eller umulig å slanke eller trene bort denne type fett.

Belkyra er det første godkjente legemiddelet for behandling av uønsket fett under haken. Belkyra inneholder virkestoffet deoksykolsyre. Deoksykolsyre produseres naturlig i kroppen og hjelper til med fordøyelsen av fett. Belkyra inneholder en kunstig deoksykolsyre som er identisk med naturlig forekommende deoksykolsyre. Syren bryter ned fettceller og da en ikke produserer nye fettceller vil en få en permanent fettreduksjon i det behandlede området. Fjerning av fett under haken kan gi en mer markert profil. Behandlingen er egnet til mindre fettansamlinger og er et fint alternativ til kirurgi.  For å oppnå ønsket resultat er det vanlig med 2-4 behandlinger. Det skal gå ca. 4 -6 uker mellom hver behandling.

Når det snakk om små mengder fett, vil huden strammes opp av seg selv etter behandling. Belkyrabehandling kombineres ofte med injeksjon av Restylane/filler i kjeve-/hakeparti for ytterligere kontur og definering.

Belkyra skal ikke brukes

  • ved større fettansamlinger eller ved slapp hud
  • dersom en er allergisk overfor deoksykolsyre, natriumklorid, natriumhydroksid, saltsyre og vannfritt dinatriumfosfat
  • dersom en har en infeksjon i hake- eller halsområdet der produktet skal injiseres.
  • under graviditet eller amming
  • dersom en står på en kontrollert natriumdiett (Belkyra inneholder natrium)

Informasjon og timebestilling

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY