Fraksjonert CO2 laser

Hvor mange behandlinger må en regne med?
Dette kommer an på indikasjonen og vi understreker at biologiske forhold påvirker resultatet. Ved behandling av dype rynker må en regne med flere behandlinger. Behandlingene utføres da med 6 måneders mellomrom. Ved arrbehandling kreves det ofte 3-4 behandlinger. Behandlingene utføres da med en til 6 ukers mellomrom. Vi understreker at arr aldri vil forsvinne helt, men kan reduseres noe.

Hvor lang tid tar det før jeg ser resultater?
En vil allerede under selve behandlingen se at huden trekker seg sammen. Når hevelsen går ned og skorpene faller av vil en også kunne se noe effekt. Ved dypere behandling vil huden jobbe på høygir i 6 måneder etter behandling. Ved behandling av arr kan e nikke forvente arrene forsvinner helt, men at de reduseres noe.

Er behandlingen smertefull?
Dypere behandling er noe smertefull og en mottar smertestillende tabletter og bedøves med krem eller ledningsanestesi i forkant av behandlingen.

Kan CO2-laser kombineres med andre behandlinger?
En kombinerer ofte laserbehandling med andre behandlinger. CO2-laser vil ikke gjenskape volum og ved volumtap kombinerer en ofte laserbehandling med volumbehandlinger med filler. Ved behandling av rynker rundt munnen kombinerer en ofte behandlingen med litt filler i leppekanten og evt. i linjene som er for dype til at laseren reduserer dem. Denne type behandling kan utføres 4 uker etter laserbehandling. Dynamiske linjer vil oppstå der det er muskelbevegelse og må behandles med andre metoder.

Hvordan skal jeg behandle huden min før og etter behandling?
Effekten av laserbehandling vil kunne økes ved å kombinere behandlingene med tilpassede produkter til hjemmepleie. Din behandler vi veilede deg og anbefale deg produkter som passer din hud. Det er ingen krav til forbehandling av huden, men du skal pause aggressive produkter som inneholder feks. retinol, tretinoin og hydroquinon i 7 dager før behandling og 4 uker etter behandling. Etter behandling skal du bruke solfaktor 50 hver dag, i minst 6 måneder, helst alltid.

Informasjon og timebestilling

  • DD slash MM slash YYYY