Kjemisk peeling

MeLine® Peel

MeLine® er den første spesialiserte serien som behandler alle kjente prosesser som fører til en hyperpigmentering. I tillegg inneholder produktene ingredienser som vil gi deg en strålende hud og sunn hudkvalitet. Hyperpigmenteringene blekes og huden fornyer seg slik at du får en jevnere hudstruktur. Dette ses i form av mindre porer, jevnere hudtone og glødende hud. Behandlingen skreddersys etter ditt behov og omfatter peeling i klinikk og hjemmeprodukter.

MeLine peel utføres ved følgende pigmenteringer: 

  • Solflekker/solar lentigo
  • Melasma
  • Postinflammatorisk hyperpigmentering (etter for eksempel kviser, infeksjon eller skader i huden)

For å oppnå optimale og raskere resultater, anbefaler vi å inkludere MeLine® klinikk-behandlinger inn i ditt behandlingsforløp i tillegg til produktene for hjemmebruk.  Klinikkbehandlinger anbefales utført èn gang måneden i 2-3 måneder. Hos klinikk Trondheim utføres peelingene av lege.

Ved MeLine kan en starte med én peeling, uten å forbehandle med produkter. Etter at første peeling er utført, starter en med produkter til hjemmebehandling som skal brukes mellom peelingene. Hele behandlingsperioden varer i 90 dager. Etter dette anbefales vedlikeholdsbehandling med aktive hjemmeprodukter og solkrem for å bevare resultatet.

Behandlingen tar ca. 45 minutter og du opplever ikke ubehag eller smerte, kun en svak varmefølelse. Det er viktig at du beskytter huden godt de neste 4-7 dagene etter klinikkbehandlingen. Kun fuktighetspleie og solbeskyttelse skal anvendes. Deretter fortsetter du bruken av de aktive produktene for videre behandling hjemme frem til neste behandling i klinikk.

Informasjon og timebestilling

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY