Restylane

Områder til behandling

Kinn, kjevelinje, hake og tinning
Ved hjelp av Restylane® kan en på en diskret og effektiv måte øke volumet i enkelte områder og dermed gi ansiktet en tydeligere definisjon. Ønsker du en mer definert ansiktskontur kan en behandle hake og/eller kjevelinje med Restylane®. Ved å tilføre volum kan en også markere kinnben.

Under huden i ansiktet har vi alle fettputer som gir volum i ansiktet og støtte til huden. I tillegg til at huden mister fuktighet, spenst og elastisitet med årene, krymper også disse fettputene og vi mister volum i ansiktet. Dette volumet kan gjenskapes ved hjelp av Restylane®. Dette gjelder både i mellomansiktet og tinningen.

Til denne type behandling brukes ofte en pixelnål som er en lang butt nål. En slik nål kan se voldsom ut, men er meget skånsom mot vevet. Smertelindring er ikke nødvendig.

 

Linjer fra nese til munnvik
Linjen som strekker seg fra nese til munnvik kalles nasolabiallinjen. Denne linjen blir mer fremtredende med alderen på grunn av at huden mister fuktighet, styrke, spenst og dermed evne til å motstå bevegelse uten at det setter spor i huden. Dypere linjer vil etterhvert oppstå, særlig i områder med mimikk. Nasolabiallinjen kan ofte reduseres betydelig med Restylanebehandling.

Med tiden krymper også fettputene under huden i mellomansiktet, huden mister noe av støtten, en får overflødig hud som naturlig trekkes ned av tyngdekraften og en kan få det vi kaller nasolabiale folder. Mange kommer med denne type problemstilling og ønsker Restylane® nasolabialt. Løsningen på dette vil da være å gjenskape volum i mellomansiktet for å løfte hudfolden. Din behandler vil veilede deg til riktig behandling.

Til denne type behandling brukes ofte en pixelnål som er en lang, butt nål. En slik nål kan se voldsom ut, men er meget skånsom mot vevet. Smertelindring er ikke nødvendig.

 

Lepper
Etterspørselen etter leppefiller er stor. Med Restylane® kan en øke volumet i leppene, men en kan også øke fuktigheten i leppene uten å øke volumet noe særlig. En kan definere leppene og kan til en viss grad endre leppeformen over tid om det er ønskelig. En kan også redusere asymmetri. Fyldige lepper er forbundet med et ungdommelig utseende og mange godt voksne ønsker derfor større lepper. Et naturlig resultat av aldring er at en mister fuktighet i leppene, huden fra nesen til det lepperøde blir noe lengre og tennene synker noe innover. Leppen mister da noe av sin støtte og overleppen vender mer og mer innover. Med Restylane® kan en gjenskape formen og fylden på leppene. Vi understreker at vi ved Klinikk Trondheim er opptatt av et naturlig resultat ved leppebehandling. Oppskriften på vakre lepper ligger ikke i overdrevent volum, men i riktig balanse mellom over- og underleppe og mellom lepper, nese og hake.

Behandling av lepper medfører noe smerte. Det tilbys derfor bedøvelse i form av krem eller injeksjoner i forkant av behandlingen. Behandlingen medfører også hevelse hos de aller fleste. Hvor lenge hevelsen varer varierer fra en dag eller to til 14 dager. Blå merker kan også forekomme ved injeksjon. Varigheten av blå merker varierer også veldig.

Med Restylane® i lepper kan en oppnå:

  • Økt volum
  • Økt fuktighet
  • Redusert asymmetri
  • Reduksjon av arr
  • Mer definert leppekontur
  • Mer smilende munnviker
  • Redusere linjer i og rundt leppene

 

Linjer rundt munnen
Linjer rundt munnen oppstår som en naturlig del av aldringen. Røyking påskynder ofte denne prosessen. Linjene kan reduseres ved å bruke små mengder tyntflytende Restylane® direkte i linjene, evt. kombinert med volum i den røde delen av overleppen.

 

Nedadgående munnvik
Redusert spenst i huden kombinert med overheng fra kinn og kraftigere muskeltrekk i musklene som trekker munnvikene nedover kan føre til nedadgående munnviker og dannelse av linjer fra munnvik til hake. Restylane® kan diskret og effektivt redusere dette nedoverdraget og gjenskape volumet i området.

 

Under øynene
Hulhet eller søkk under øynene og mørke ringer som skyldes dette kan korrigeres med Restylane®. Ikke alle er egnet til denne behandlingen. Har en mye løs hud, eller poser under øynene vil man oftest ha mer effekt av kirurgi.

 

Nese
Ujevnheter i nesens midtlinje eller «hengende» nesetipp kan reduseres og korrigeres ved å injisere små mengder Restylane®. Behandling av nese er forbundet med en betydelig risiko og krever en meget erfaren behandler. Vi tilbyr denne behandlingen hos Klinikk Trondheim.

 

Øreflipp
Slappe eller rynkete øreflipper og øreflipper med utvidede hull etter øredobber kan behandles med Restylane®.

 

Aknearr
Mange opplever å ha aknearr etter uttalt akne i ungdommen eller som voksen. Uttalt akne etterlater hos mange dypere spor enn det omgivelsene kan se, og de fysiske arrene kan være en daglig påminnelse om dette. En kan oppnå betydelig reduksjon av aknearr og i enkelte tilfeller fjerne aknearr helt ved bruk av Restylane® Skinboosters. Vi anbefaler å starte med en behandlingskur på tre behandlinger, for deretter å vedlikeholde resultatet med en behandling en gang i halvåret.

Dype aknearr (Icepick scars) krever annen type behandling.

 

Grov hud
Se Restylane® Skinbooster. Behandlingen kan kombineres med andre behandlinger som peelinger og Dermapen.

Informasjon og timebestilling

  • DD slash MM slash YYYY